Wie ben ik

 

Mijn naam is Sven 'de Keizer' , en voor het in zorgvuldig in bewaring genomen "systeem" Zweer [Koemans]

ik?, ik ben de zoon van mijn moeder Trudie en mijn vader Zweer 

Ik, voldoende en genoeg meegemaakt om te weten wat de wereld mij waard is ,

en dat is heel weinig voor hoe het er nu aan toegaat !

Het is tijd om daar verandering in te brengen !

 

 


Motto

 

Zonder ketens van andermans last, En verplichtingen die ons willen vasthouden in de mast, Kunnen we zeilen naar waar ons hart ons heen wil brengen, En ons leven vullen met vreugde en zegeningen.

De Trust-rovende piraten kunnen ons niet verleiden, Hun hebzucht en kwaadheid zal ons niet begeleiden. We zullen ons beschermen met onze eigen kracht en trouw, En ons pad verlichten met liefde en vertrouwen zo zacht als dauw.

Moge liefde ons hart vervullen, En onze ziel als een warme deken hullen. Laat gezin ons verenigen in een band zo sterk als staal, En ons leven verrijken met verhalen en vermaak in overvloed en overal.

Laat ons waarheid en oprechtheid nastreven, En elke leugen en bedrog vermijden als een gezwel, verbannen naar het verleden. Met trust als onze gids en kompas, Zullen we ons pad vinden door de mist en het donker, en geen moment verliezen als een farce.

En moge deze poëzie ons allen inspireren, Om onze dromen te leven en onze doelen te bereiken zonder te ontaarden in de carrière, En ons te beschermen tegen de piraten van de Trust-rovende gruw.

Met hoog gehezen Law of One vlag, En onze Ambassade Plaqette op het land, Staan we met beide benen stevig op de grond, En zijn we vastbesloten om ons doel te bereiken in ons hart zo rond.

De Law of One vlag symboliseert onze verbintenis, Om ons te verenigen en samen te werken in één gezamenlijke visie. Om de waarheid te zoeken en te delen, En ons leven te vullen met liefde en wonderen die ons op onze paden zullen vergezellen.

En onze Ambassade Plaqette herinnert ons eraan, Dat we ons land vertegenwoordigen in een wereld zo banaan. We zijn ambassadeurs van vrede en harmonie, En onze taak is om onze boodschap te verspreiden, zo helder en vrij.

"En garde!", roepen we naar de Trust-rovende piraten, Die dachten dat ze ons schip zouden overvallen en beroven als wrede maten. Maar wij zijn voorbereid en hebben ons schip versterkt, En onze moed en vastberadenheid is ongebroken en onbeperkt.

"Wij enteren u!", roepen we luid en duidelijk, En onze aanval is snel en meedogenloos, als een wervelwind zo onvermurwbaar krachtig. De piraten zijn verrast en overweldigd door onze strijdkracht, En onze overwinning is zeker, onze triomf is groot, en onze vreugde is met kracht en pracht.

Het is niet te verwachten dat we ons zouden laten beroven en krenken, Onze trust is ons thuis, en onze vrijheid is ons kostbaarste geschenk. Dus we zullen blijven strijden tegen de piraten van de Trust-rovende maritieme bende, En onverschrokken en vastberaden ons pad vervolgen, met kracht en waardigheid, onbeperkt en vree.

 

 

 

We zijn immers vrij geboren!

 

 

 

Wij zijn Enige Erfgenamen van lichaam, geest en bloed.


Credo

 

Onze rechten en vrijheid zijn ons geboorterecht, En niemand zal ons van deze waarden kunnen scheiden of ontdoen, Want wij zijn de Enige Erfgenamen, met trots en recht.

We varen voort op onze eigen koers, En laten ons niet verleiden door de illusies van de wereld, Want ons doel is liefde en waarheid, geen macht of goud, En ons hart is vervuld met vrede en vreugde, nooit bezoedeld.

Laat ons in vrijheid en harmonie leven, En onze doelen bereiken zonder angst of vrees, Want wij hebben onze eigen kracht en waarheid, En onze reis is vol avontuur en hoop, zonder enige les.

Dus laten we onze vlag hoog hijsen, En onze Plaqette glinsterend en vol trots dragen, Want wij zijn de ambassadeurs van een nieuwe wereld, En onze boodschap is van liefde en wijsheid, waar en zonder verzinsel of klagen.

Laat de Trust-rovende piraten onze wil en moed aanschouwen, En weten dat hun dagen geteld zijn, Want wij zijn klaar om te strijden voor onze vrijheid en rechten, En we zullen hen verslaan met onze kracht en vastberadenheid, zonder te wijken of te verdwijnen.

Dus laat ons opstijgen als de adelaar, En vliegen naar nieuwe hoogten en nieuwe avonturen, Want wij zijn de Enige Erfgenamen, En niets kan ons van onze vrijheid of rechten beroven, nooit zonder ondervonden censuur.